Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ενημέρωση προς τους πολίτες!!!

Θα πρέπει να γνωρίζετε αγαπητοί μας συμπολίτες ότι τα αδέσποτα που κυκλοφορούν στον Πολύγυρο είναι φιλήσυχα ζώα δεν είναι επιθετικά, γι 'αυτό και ποτέ δεν είχαμε κρούσματα άσχημης συμπεριφοράς από αυτά προς τους συνανθρώπους μας.
Τα περισσότερα είναι στειρωμένα και εμβολιασμένα και όσα δεν είναι θα στειρωθούν πολύ σύντομα με την  βοήθεια του Δήμου μας.
Κάτι άλλο που πρέπει να γνωρίζεται είναι ότι κάποια σκυλάκια που κυκλοφορούν έξω χωρίς λουρί δεν είναι και απαραίτητο ότι είναι και αδέσποτα,γνωρίζουμε ότι ανήκουν σε κάποιες οικογένειες, όπως επίσης και τα σκυλιά που κυκλοφορούν με λουρί ανήκουν σε σπίτια απλά τα αφεντικά τους τα αφήνουν και λίγο ελεύθερα για καμιά βολτίτσα.
Ας μην ξεχνάμε ότι η φύση των ζώων τα θέλει ελεύθερα και όχι συνεχώς περιορισμένα.
Αυτή την εποχή βρίσκονται σε φάση αναπαραγωγής και έτσι έχει γεμίσει πολλά σκυλιά η πόλη.
Σκοπός και έργο του συλλόγου είναι να στειρωθούν όλα αυτά τα ζώα και στο έργο μας αυτό έχουμε την βοήθεια του Δήμου μας, μόνο έτσι θα σταματήσουν να αναπαράγονται .
Με όλο μας τον σεβασμό προς τους συμπολίτες μας παρακαλούμε να σεβαστούν αυτά τα ζωάκια και να μην τους φέρονται βάναυσα μόνο έτσι θα έχουμε μια αρμονική συμβίωση με αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου